maandag 23 juli 2007

Mini vakantie

Ik ben weer terug van een weekje fietsen in zuid Limburg. Het weer hield zich goed dus we hebben heerlijk kunnen fietsen, aardbeien eten, uitrusten en maastricht verkennen.
Nu echt de laatste belangrijke dingen gaan regelen. Het versturen van een foto van de camera naar deze site kan ik afvinken want zoals jullie zien is dat inmiddels gelukt.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Hé Nienke, wat stoer hé een eigen weblog!! Ziet er goed hoor, heel profi! Komt nu wel dicht bij die reis, zal gekz ij als je er een jaar niet bent. Succes met de voorbereidingen en tot zaterdag op je feestje!

liefs Gabrie

Anoniem zei

leuke site trouwens!

iig heel veel plezier! Enjoy!!
ajuus, groet sabine

Anoniem zei

Wij zijn trots op je!! Nog anderhalve week en dan sta je bij mij op de stoep...gezellig!! Neem wel je vegetarische kookboek mee, want daar zijn we niet zo handig in ;)

ps.de tijd in lesotho loopt momenteel gelijk aan Nederland....ach...detail...

mam zei

Hoi Nienke.
Geweldig deze weblog. Voor mijn gevoel ben je straks minder ver weg dan de werkelijke km. door deze site. Nog 1 1/2 week en dan vlieg je al!. Maar eerst nog even 35 worden en een leuk feest hebben. Liefs en tot zaterdag.
Mam.

Anoniem zei

hoi nienke!

voor morgen alvast een heel fijne verjaardag! dat je maar mooi weer mag hebben en veel leuke cadeautjes!!!

Een hele fijne dag!
groet sabine

Anoniem zei

Hé Nien,

Leuk om alvast even te kijken. We vonden het allebei een heerlijke avond! (Of niet Cindy...). Leuke gesprekken, helaas niet zo veel met jou, maar ja, zo gaat dat op een verjaardag/afscheidsfeest. Succes nog met al je inpakwerk en verhuizen en tot woensdag!

groetjes,

Paula

Anoniem zei

Hoi Nienke,

Inderdaad, zoals Paula al zei, een heel leuk afscheids/verjaardagsfeest. Veel succes met inpakken, afscheid nemen van de laatste mensen en je vertrek de 7e.

Groet, Cindy

Anoniem zei

He nien,

Zo als je ziet is het me toch gelukt van af mijn oude computer...

Ja was een leuk feestje...volgend jaar een welkom terug feestje???

Je afscheids kadootje zit nu in de wasmachine....we willen graag een foto er van terug zien op een berg in afrika ofzo kan je mooi op deze site plaatsen en kan iedereen het zien :-)

liefs en tot op schiphol!!!!

Je zusje