vrijdag 17 augustus 2007

Semongkong

Ik ben net terug van een paar dagen in de bergen. Ik kon meerijden met de manager van de Lodge. We reden ca. 2 en half uur waarvan ongeveer 2 uur over een onverharde weg met een 4x4 auto. Ik kreeg daar het echte leven van de plaatselijke bevolking mee, dus op ezeltjes en paarden uit de bergen komen rijden om boodschappen te doen in Semonkong. Ik ben naar een waterval gelopen


en.....



Kun je me vinden ik sta er echt op. Zoek ze!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Lieve Nienke,

ook ik eindelijk online na de vakantie. Stoer hoor abseilen!!! volgens mij zie ik een klein puntje dat jij moet zijn linksboven in.
Hartstikke leuk dat je je weblog zo goed bijhoudt en mooi met de foto's!! We lezen/kijken elke avond in je boek met david en zo blijf je toch nog een beetje bij ons!!!
Geniet vanje eigen kamertje!

Liefs Gabrie

Anoniem zei

Hallo!
Leuk om weer een verhaaltje te lezen. Ik kan je niet vinden, dat kleine puntje linksboven zou idd kunnen. Wat wint degene die het goed geraden heeft?????

groetjes sabine

Anoniem zei

Moeilijk hoor jou vinden maar ja je bent ook zo ver weg.... :-)

Leuk om steeds te lezenhoe het met je gaat.

Liefs Anke

Anoniem zei

Hé Nienke,

Ik heb de foto even op 150% gezet, en ja hoor, dan ben je nog ieniemienie. Gaaf zeg zo'n zeiltocht naar beneden! Hier beleef ik niet zo veel... Evelien zette gister haar eerste stapjes, en ja, dat is hier bijzonder!
Veel plezier!

Liefs,

Paula